Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Wystawiłem na Allegro peugeota experta. Ktoś się zgłosił do kupna , ale ostrzeżony przez Allegro że to może być oszust, zrezygnowałem ze sprzedaży. Żadne operacje finansowe nie miały miejsca. Tymczasem Allegro uznało że skoro ktoś zgłosił chęć zakupu, to transakcja podlega opodatkowaniu i oczekuje ode mnie opłaty 1800 zł.
Zignorowałem roszczenie uznając je za absurdalne, ale Allegro skierowało sprawę do windykacji. Nie mam czasu ani ochoty na przepychanki. Uczucie niesmaku i wrażenie ordynarnego naciągania ze strony pracownika Allegro jest spore. Z Allegro nie mogę nawiązać kontaktu, bo wszędzie są schematy pytań. Może Państwo mi pomożecie?
Bardzo proszę o wsparcie. Seweryn [edycja]
Cześć, @Client:49654654. Widzę, że w wiadomości mailowej otrzymałeś już wyjaśnienie sposobu naliczania opłat.
Poprosiłam o weryfikację i ustalenie możliwości zwrotu naliczonej opłaty. Wrócę do Ciebie z odpowiedzią, gdy tylko ją dostane.
@Client:49654654, w drodze wyjątku skorygowaliśmy naliczone opłaty. W przyszłości dla transakcji z metodą dostawy "Odbiór osobisty - płatność przy odbiorze" taka korekta nie będzie już możliwa.
BARDZO DZIĘKUJĘ ZA POMOC.
Właśnie tak się kończy jak się nie czyta regulaminu, Polacy nie lubią czytać takich rzeczy, uważają że wszystko wiedzą.
Na pewno masz rację.