Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, dlaczego moje wypłaty są nieaktywne skoro zawsze były?
Pewnie sprzedałeś coś droższego i Allegro Ci wypłaty zablokowało, czekając czy kupujący nie zgłosi problemu. Jeśli jednak nie masz tam pieniędzy, wypłaty powinny stać się aktywne po pojawieniu się środków.
@Kubaa99 a może zleciłeś wypłatę ? jak masz 0 zł to jest komunikat nieaktywne 🙂
Mam na koncie 860 zl
Więc pewnie Allegro zablokowało, abo musisz ponownie przeprowadzić aktywację konta do wypłat.
A jak odblokować?
@Kubaa99 a wysłałeś towar ?
Sam nie odblokujesz. Pytaj Allegro na czacie tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=4b9531bc-1c7f-488f-9b10-4a7888ea5bdf
Dostałem maila że muszę zrobić zdjęcia towaru który sprzedałem z moim dokumentem tożsamości
@Kubaa99, widzę, że przesłałeś nam zdjęcia. Proszę Cię jeszcze o chwilę cierpliwości. Powinieneś wkrótce dostać odpowiedź.
Zostanie dziś moje konto odblokowane?
@Kubaa99, nie jest to decyzja zależna ode mnie. Zachęcam Cię do śledzenia na bieżąco prowadzonej z Allegro korespondencji mailowej. To w niej zostaniesz powiadomiony o dalszych krokach.
Bo telefon został przeze mnie sprzedany i teraz chce go wysłać ale boje sie czy moje konto będzie nadal zablokowane bo chce wypłacić pieniądze żebym czasem nie został bez telefonu i bez pieniędzy
To co mogę spokojnie wysłać?
Nie byłoby tych wszystkich problemów, gdyby kupujący płacili normalnie, bez pośredników, którzy potem "aresztują" wpłaty. Przy wpłacie bezpośredniej nikt nie ma prawa palcem kiwnąć, taka wpłata dociera do sprzedawcy i Allegro nie ma nic do gadania.
O co z tym chodzi już drugi raz to mam zdjęcia normalnie robię telefonem
Dzień dobry,
niestety zdjęcia nadal nie spełniają naszych wymogów.
Zdjęcia nie powinny być w żaden sposób modyfikowane i nie powinny nosić znamion formatowania.
Bardzo proszę o przesłanie zdjęć w oryginalnej rozdzielczości.
Pozdrawiam
//Patrycja
Dział Bezpieczeństwa
Zespół Allegro