Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, sprzedający u ktorego kupiłem dzis przedmiot na Allegro Lokalnie, poinformował mnie, ze podalem bledny numer telefonu i nie moze wygenerowac etykiety do paczkomatu. Sprawdzilem maila z potwierdzeniem zakupu i faktycznie wyglada niepoprawnie (0aaa-bbb-ccc). Co ciekawe, tego samego dnia kupowalem wiele innych przedmiotow na Allegro i tam format numeru telefonu w mailu z potwierdzeniem zakupu jest inny / poprawny (+48aaabbbccc). Przy probie edycji danych do wysylki z poziomu allegro dostalem komunikat ze zmieniliscie format telefonu oraz rozdzieliliscie numer budynku od ulicy wiec najwyrazniej, to nie moj blad. Prosze o pilna interwencje bo sprzedajacy nie moze nadac paczki.ID platnosci to 273cd0da-45cb-11f0-ab73-617700e225cf
Pozdawiam,
Walldus
@Walldus już poprawiłam numer. Możesz przekazać sprzedającemu, żeby spróbował ponownie wygenerować etykietę.
Dziękuję ale to tylko pudrowanie trupa bo zmieniliscie numer w tym konkretnym zakupie a nadal przy kolejnej transakcji (kilka minut temu) musialem recznie poprawiac wszystkie moje adresy. Co ciekawe, w samym allegro we wszystkich adresach numery byly poprawne a tylko na allegrolokalnie pojawily sie zera oraz +48 jako kierunkowy. Najwyrazniej zmiany w formacie numeru telefonu nie spopulowaly sie poprawnie do AllegroLokalnie. Naprawilem problem sam. Dzięki