Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro bardzo zachęcało do wykupienia ogłoszenia ZA DARMO w allegro lokalnie ogłoszenia motoryzacyjne. Co mi szkodzi auto wystawiłem. Aż tu przychodzi faktura na 75 zł za wystawianie ogłoszenia. Jak to, przecież reklamowano, że za FREE ? Otóż tak, że ogłoszenie działa jak koronowirus - bezobjawowo! Samo się odnawia bez mojej jakiejkolwiek wiedzy i bez objawów - np kliknij i odnów. I tak to allegro staje się zwykłym dla mnie oszustem i naciągaczem. Era dobrego serwisu przeminęła już dawno, ale era oszustwa to już nowy rozdział. No ale cóż jak się staje cieniasem, a kiedyś było się potentatem to jakoś trzeba nadrobić wpływy - tak to widzę. Allegro stało się dla mnie żałosnym portalem.
7777jacek aktywowałeś pakiet w centrum zniżek ??
tak , ale chodzi o automatyczne odnowienia. bez mojej zgody ogłoszenie odnawiałby się bez końca chyba. mowi zdaniem zrobiono to odnawainia celowo, żeby właśnie nabierać takich co nie wiedzą
7777jacek niestety tylko pierwszy cykl jest bezplatny i po jego upływie należy ofertę zakończyć ..............lub płacić
Na Allegro jest tak, że wszystkie regulaminy trzeba czytać 3 razy i to najlepiej z pomocą prawnika 🙂
Poproś o anulowanie tej opłaty tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1b69d4ac-dd8e-4631-b724-47d66829753d&subjectId=71d604cc-a...
dzięki złożę jeszcze raz choć już z jedną osobą o tym pisałem i twierdził że nic się nie da zrobić
Problem w tym, że trzeba najpierw spędzić dwa dni na dokładną analizę regulaminu i załączników. Do tego kilka razy sprawdzić warunki promocji, bo często dają na przykład Wyróżnij oferty na lokalnie za 1zł, a w szczegółach dopiero dowiesz się, że będzie tylko dla konkretnych kategorii. Wszystko co na Allegro jest za darmo posiada haczyk w regulaminie.