Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@W-4 Bo wystawiłaś na Allegro Lokalnie a nie właściwym Allegro. Tam NIE MA prowizji - jest tylko opłata za obsługę. Która jest bezzwrotna - ale czasem zwracają jak wystąpisz o to i udokumentujesz...Czy Kupujący zapłacił i się wycofał, czy przed zapłaceniem?
Na przyszłość :
Wycofał się, napisał że popełnił błąd i przeprasza.
Nic nie płacił, to ktoś starszy. W-4
Wystawiałam na wystawiasz za darmo, to za co mam płacić. Nie było informacji i jakiś opłatach. To jakieś oszustwo>?
@W-4 Tak, typowe naciągactwo klienta. Pokazywanie towaru może być darmowe (ogłoszenie) ale za sprzedanie naliczą opłatę. Liczą na to że ktoś nie doczyta i uda się go nabrać.
@__RPM_ A więc tak to działa😁
A tak na poważnie - OPka ma konto na allegro od ponad 16 lat i nadal jest zaskoczona, że są tu jakieś opłaty za sprzedaż😏
Niby tylko 39,50 a ile emocji;]
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere Tak ale...
... czyli prawdopodobnie brak sprzedaży i doświadczenia w sprzedaży. Wszystkie oferty ma w A.lokalnie
To Allegro lokanie działa od 16 lat? Wow!!!
@W-4 Nie chodziło stricte o AL tylko o to, że po 16. latach bytności na allegro coś już powinnaś kojarzyć i nie być zbulwersowana faktem opłaty od sprzedaży.
Jak już pisałem wcześniej, może po prostu wystarczy czytać regulaminy przed, a nie po fakcie😏
@W-4 Odbiór osobisty? Bo na Lokalnie nalicza opłatę przy odbiorze osobistym , albo po zapłaceniu przez Kupujacego.
Nie było transakcji, kupujący skasował przez pomyłkę mój towar. Przeprasza, mam odpowiedź. Co mogę zrobić, gdzie domagać się likwidacji opłaty! Gdzie są regulaminy? Mam wszystko udokumentowane. W-4
@W-4 "Gdzie są regulaminy?"
Z reguły w stopkach stron https://allegro.pl/regulamin/pl/zalacznik-13 ale dlaczego ludzie nie czytają ich przed tylko po, to już nie wiem🤔
Nic nie było, błąd kupującego.
Czyli jak zaznaczam Odbiór osobisty to się on nie opłaca? W-4
@W-4 Prośbę o zwrot opłaty możesz napisać tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1b69d4ac-dd8e-4631-b724-47d66829753d
Czasem oddają. Załącz korespondencję, w której kupujący informuje o rezygnacji.
Super Dziękuję !