Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej czy mieliście juz próbę wyludzenia na odbiór osobisty, platnosc przy odbiorze?
Moze to był błąd ze dodałem opcje odbior osobisty, ale sprzedaje telefon za 3900 zł.
Właśnie dostałem @ od allegro lokalnie ze ktoś zakupił mój przedmiot. Ogłoszenie zeszło, opłata z allegro naliczona tylko osoba kupująca wydaje się podejrzana i to bardzo.
A na czym ma polegać wyłudzenie? Obrazek niewidoczny do póki Moderacja nie zatwierdzi.
Koleś nazywa sie Ander jerco i mieszka na placu grunwaldzkim w Miami.
@santirro Nie udostępniaj odbioru osobistego i wysyłki za pobraniem na Allegro Lokalnie, bo już teraz naliczono Ci wysoką prowizję, a kupujący najprawdopodobniej towaru nie odbierze i nie opłaci. Jeżeli udostępnisz płatność z góry, bez zapłaty Allegro Ci prowizji nie naliczy.
O zwrot możesz wystąpić tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1b69d4ac-dd8e-4631-b724-47d66829753d&subjectId=71d604cc-a... ale będziesz musiał udowodnić, że kupujący nie zapłacił.
Wysłałem wniosek i jeszcze czekam do 15 może gościu odpisze i tez na 15 jestem umówiony na telefon z Allegro
Witam. Jak to się skończyło bo właśnie mam dość podobny przypadek 😕
@mad_luk ni jak. Zablokują kupującego a Ty będziesz musiał złożyć wniosek o zwrot opłaty jak została pobrana.
Załącz zrzut lub podaj login kupującego
@mad_luk Cześć. 🙂 W Twoim przypadku, jeśli chodzi o sprzedaż na Allegro Lokalnie z dzisiaj, zakup został dokonany przez osobę, która regularnie opłaca swoje zamówienia. Skontaktuj się z nią i poczekaj na odpowiedź