Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam-Mam zablokowaną sprzedaz przez nierozwiązaną dyskusje-dyskusja zakończona jako rozwiązana czy da rade przyspieszyc odblokowanie konta??
Pytanie powinno brzmieć czy w ogóle się da, jak nie sprzedajesz spada jakość- to powód żeby nie odblokować, nieowiązaną dyskusja- powód żeby nie odblokować, a tylko dział bezpieki odblokować może, ale kiedy🤔.
Cześć, @jabloneczka1978. Na Twoje konto nałożyliśmy czasowe ograniczenie, które zostanie automatycznie zdjęte po 3 dniach.
na czym polega ograniczenie konta ??? po 3 dniach kalendarzowych czy roboczych ?? Nie mozna zdjąc blokady wczesniej ??
Witam-mam zablokowaną sprzedaz przez brak kontaktu w dyskusji-problem rozwiązałem natychmiast-prosze bardzo o pomoc w odblokowaniu konta-mamy sytuacje taka ze żona lezy z bardzo chorym dzieckiem w szpitalu i srodki ze sprzedazy to dla nas byc albo nie byc-prosze o pomoc-dzieki
@jabloneczka1978, rozumiem, że to problematyczna sytuacja, przykro mi.
Skontaktuję się w tej sprawie z naszym działem bezpieczeństwa - nie mogę jednak niczego obiecać. Wrócę do Ciebie z odpowiedzią, gdy tylko ją otrzymam.