Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedałem płytę indukcyjną,jednak gdy przyszła do kupującego była zniszczona a tak dokładniej to paczka była zapakowana w karton,z jednej strony dodatkowo miała styropian,jendakże z drugiej strony nie miała tego styropianu i właśnie z tej strony bez styropianu była zbita.Nie mam zdjeć przed wysyłką jak wyglądała płyta,zamawiałem ją jednakże, przez strone [edycja],która sprzedaje palety i kupiłem przedmioty które nie był zniszczone.Co mam zrobić w takiej sytuacji.Paczkę wysyłałem inpostem przez kuriera.
ty jesteś firmą?
nie,osobą prywatną
@Client:59460379 Niech wówczas skalda, ale jak uznają ze źle spakowana!!
@Client:59460379 napiszę Ci, że ciężka sprawa. A ten styropiany powinien być z drugiej strony? Szkoda, że nie masz foto przed wysyłką. Inpost odrzuci reklamacje pewnie z powodu niewłaściwego zabezpieczenia.
no ale nie kapuję. to producent tak pakuje? skąd ta płyta?
@Monika__L z tekstu wnioskuje, że @Client:59460379 działa w dropie i tylko pośredniczy
no to ma regres do swojego sprzedawcy że tak mu spakował.
Client:59460379 tak tu namieszałeś z tym opisem że ciężko się połapać co i jak. Skoro kupujący odebrał uszkodzoną to powinien ją reklamować u kuriera.
Czyli powienienem,napisać kupującemu,że nie zwrócę pieniędzy, bo wina leży po stronie inpostu?
@Client:59460379 Ty jako firma odpowiadasz za przesyłkę do chwile odebrania,więc Ty musisz wówczas sprawę rozwiązać, reklamacja u przewoźnika i dogadanie się z kupującym, jak prywatny sprzedajacy to do chwili nadania, wówczas kupujący skalda rekalamcję.
jestem osobą prywatną więc,reklamacja ma założyc kupujący do inpostu?
Client:59460379 - napisał LEW433 - że jeśli jesteś osobą prywatną - sprzedającą to odpowiadasz za przesyłkę do momentu wysłania. Jak już wyślesz odpowiada kupujący a jeśli odebrał uszkodzoną paczkę to on reklamuje.
@Client:59460379 tak patrzę na te zdjęcie słabo to widzę 🙁
Kupujący podesłał Ci zdjęcie jak ona była zabezpieczona i czy wg. była?
Wysłał mi tylko zdjęcie popsutej płyty,kilka zdjęć od kilku stron,ale nie konkretnie gdy ją rozpakowywał,napisał mi jeszcze że paczkę rozpakowywał przy kurierze