Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czemu w tej kategorii
Dla gry planszowej Pan AM jak wyszukuję na allegro nie pojawia się moje ogłoszenie?
https://allegrolokalnie.pl/oferta/gra-planszowa-funko-games-pan-am-strategy-game
Czym jest to spowodowane? Promowany produkt ale tak promowany że jest niewidoczny...
Jak wpisuje całą nazwę to się pojawia.
@Client:103895885 Podaj proszę dokładną frazę, którą wpisujesz w wyszukiwarkę.
Podczas wyszukiwania "Pan AM gra" w wyszukiwarce allegro wyskakuje podpowiedź żeby wybrać grę planszową Pan AM (wraz z ikoną gry z pudełka), po przejściu przez to wyszukiwanie moja oferta nie jest tam dostępna, co znacząco ogranicza pole wyszukiwania oraz sprzedaży mimo wyróżnienia premium, które jak widać nic nie jest warte i raczej więcej go nie będę brał.
@Client:103895885 Podpowiedź dotyczy konkretnego produktu z Katalogu Allegro, więc kiedy z niej korzystasz, w wynikach wyszukiwania pojawiają się oferty powiązane z tym produktem (obecnie jedna). Jeśli wyszukujesz po frazie, bez korzystania z podpowiedzi, oferta pojawia się wśród wyników:
Pan Am Gra - Niska cena na Allegro.pl
Rozumiem, tylko czemu moja oferta nie jest podpięta do tej kategorii? Czemu się nie kwalifikuje co źle zrobiłem?
Proszę o podpięcie mojej oferty i wytłumaczenie mi jak mam to robić, żeby również działało to na Moje przedmioty.
@Client:103895885 Oferty z Allegro Lokalnie nie są powiązane z Katalogiem produktów. Łączyć oferty z katalogiem można jedynie w Allegro.pl. Szczegóły znajdziesz tutaj.