Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry.
Otrzymałem wiadomość e-mail, że nasze oferty zostaną usunięte z witryny, jeśli parametr marki nie zostanie określony. Jesteśmy producentami ręcznie robionej galanterii skórzanej i wszystkie oferty mają parametr marka - inna. Czy muszę coś zmienić? Dziękuję. Olek
@Luniko-handmade Jeśli otrzymaliście takie powiadomienie od Allegro, to konieczna jest edycja ofert.
Ale jesteśmy małymi producentami i nie ma nas na liście marek. Mamy dwie możliwości: albo bez marki, albo parametry marki inny. Może jest opcja umieszczenia naszej firmy na liście marek?
O mój Boże.... Nasza marka jest na liście. Dziękujemy za pomoc.
O mój Boże ... ktoś jest uradowany ! Ale fajnie czytać, że nasze moderatorki pomagają !
Skąd wiemy, że to nasza marka? Nazywamy się Luniko handmade na Allegro, ale na liście widnieje po prostu Luniko. Czy musimy wybierać z listy Luniko i to nasza marka?
@Luniko-handmade Czy oprócz nazwy konta na Allegro możecie przedstawić dokumenty potwierdzające rejestrację marki o takiej nazwie? Jesteście w stanie podać kod EAN przykładowego produktu, który oferujecie?
Nie zarejestrowaliśmy jeszcze znaku towarowego. Nie mamy też kodu EAN. Jesteśmy rodzinnym warsztatem produkującym ręcznie robione wyroby skórzane. W rzeczywistości wszystkie nasze produkty są wykonywane na zamówienie.
@Luniko-handmade W tej sytuacji nie możemy dodać do listy marek "Luniko-handmade".
Co w takim razie musimy zrobić? Wszystkie nasze oferty zostaną usunięte? Dlaczego na liście jest inna marka? Wydaje mi się, że na świecie jest więcej marek niż jest ich na liście i są one ciągle likwidowane, a nowe rejestrowane. Może jest możliwość dodania czegoś do listy dla ludzi takich jak my? W Polsce jest sporo małych firm. Skąd możemy wiedzieć, że Luniko z listy to nie my?
Uciekać z Allegro. To stało się chore miejsce... segregacja, poniżanie, karanie, wyłączanie, kasowanie. Jak Niemcy w latach 1939-1945.
Dzień dobry. Rozumiem, że usunęliście nazwę naszej firmy z listy firm współpracujących z Allegro?
@Luniko-handmade abyśmy mogli dodać Waszą markę do listy niezbędne jest okazanie dokumentów potwierdzających rejestrację marki i podanie kod EAN dla przykładowego produktu, który oferujecie.
Jesteśmy rzemieślnikami ręcznie robionej galanterii skórzanej. Wykonujemy produkty na zamówienie. Po co nam kod EAN? Rozpoczęliśmy proces rejestracji marki handlowej. Zajmuje to średnio od 45 do 60 dni. Prosimy o przywrócenie nazwy Luniko do listy firm. W tej chwili większość naszych ofert ma parametr marki "inna". Czy z tym parametrem oferty pozostaną na Allghero lokalne?