Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, dowiedziałem się od konsultantki Allegro, (na czacie z nią), że przy sprzedaży obrazów, na Allegro Lokalnie, nie ma możliwości opisu stanu przedmiotu, opcją "NOWY". Czy może mi ktoś wyjaśnić, jaka tego jest tego przyczyna? Opcja stanu przedmiotu, jako "Bardzo dobry" nie oddaje stanu rzeczywistego nowego przedmiotu. Czuję się pogubiony...Jerzy 🙂
@fish4994 kategoria Kolekcje i sztuka to z założenia kategoria, w której znajdują się antyki, przedmioty kolekcjonerskie, które z założenia nie są nowe - stąd brak z tego stanu. W takim przypadku możesz wybrać stan bardzo dobry lub wystawić ofertę w kategorii Dom i ogród > wyposażenie > Dekoracje ścienne > Obrazy, gdzie stan Nowy jest dostępny.
Dziękuję za wyjaśnienie i jego logikę, ale proszę mi wyjaśnić, czy przyszła publikacja nowego ogłoszenia, nie zmieni limitu darmowych ogłoszeń i wysokości prowizji, przy sprzedaży w trybie "Kup teraz".
Pozdrawiam, Jerzy Okoń 🙂
@fish4994 Nie, zmiana kategorii na Allegro Lokalnie generalnie nie zmieni wysokości prowizji. Wyjątkiem jest tylko kat. Elektronika, ale to nie dotyczy Twojej oferty.
Dziękuję, zdrówka życzę i kolorowych snów 🙂