Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedałem dwie paczki a wy mi daliście tylko jedną etykietę i InPost ich nie odebrał dlaczego oszukujecie klientów?
O czym piszesz?
O ile się nic ostatnio nie zmieniło to na lokalnym zawsze do jednego zamówienia jest tylko 1-na etykieta...
I jak miał Inpost odebrać? o czym piszesz? Jak na każdym tego typu portalu (no może z wyjątkiem głównego Allegro) nadajesz paczki sam w paczkomacie lub punkcie...
Dobrze poczytać zanim się zacznie sprzedawać. Pozwala to unikać problemów..
Gdzie można zgłosić nieszanowanie klientów?
@szczodrowo Sprawdziłam Twoje zamówienia w ostatnim czasie i sprzedałeś 22.11.2025 dwie oferty w jednym zamówieniu. (jeśli o nie chodzi)
Zamówienia zostały połączone w jedną transakcję wieloprzedmiotową. W tej sytuacji system przypisał do zamówienia jedną etykietę.
Zgodnie z zasadami otrzymałeś jedną etykietą, ponieważ jest to jedno zamówienie. Więcej szczegółów znajdziesz tutaj.
Zweryfikuję jeszcze Twoją sprawę i wrócę do Ciebie z informacją.
Do dwóch zamówień powinny być wygenerowane dwie etykiety. Ja nie odpowiadam za wasz błędny system. Wasz dział ekspercki zaproponował aby kupujący ponownie wygenerował jedną etykietę. Jak to jest niemożliwe bo potrzebuję znowu dwóch etykiet. Zgłosiłem reklamację i czekam na zwolnienie konsultanta what's app
@szczodrowo To nie jest błąd systemowy. System zadziałał prawidłowo, ponieważ zgodnie z zasadami do jednego zamówienia możesz wygenerować tylko jedną etykietę.
Proszę Cię o cierpliwość. Weryfikuję Twoją sprawę.
@szczodrowo Wracam z odpowiedzią. System zadziałał prawidłowo, bo tak jak wspomniałam, jest to zamówienie wieloprzedmiotowe.
W tej sytuacji niestety nie wygenerujesz drugiej etykiety przez system. Nie jesteśmy w stanie rozdzielić takiego zamówienia.
Zachęcam Cię do kontaktu z kupującym w tej sprawie.
@szczodrowo jak to było jako jedna oferta i jeden zakup to zawsze masz jedną etykietę 😞
To było wystawione jako dwie osobne oferty Allegro to oszuści i jeszcze brak kontaktu z nimi
@szczodrowo ale miały wspólny cennik i zsumowało do jednej paczki, niestety ale allegro lokalnie ma skopany system dostaw przy większej niż jedna paczka 😞
Cennik był różny w jednej paczce wystawiłem 12 sztuk czyli 12 kg a w drugiej paczce 18 sztuk czyli 18 kg kupujący kupił dwie osobne paczki a allegro dało mi tylko jedną etykietę i jestem w martwym punkcie stoję pod paczkomatem i nie mogę nadać tych dwóch paczek
to tę drug ą nadaj odpłatnie