Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry Ja zamówiłem sobie tłumik do Piły Husqvarny 55 przez Allegro i Mam teraz taki mały problem z tym że ten tłumik który przyszedł po prostu nie pasuje do mojej piły wypala mi plastik osłony łańcucha i zwróciłem się z tym do sprzedającego i powiedziałem jaka jest sytuacja no to on mi na to napisał że są dwa modele tłumików Gdzie w opisie było napisane że ten tłumik pasuje do Husqvarny 51 50 i 55 teraz tłumik Był raz użyty No bo niestety musiałem sprawdzić czy wszystko jest w porządku No i się okazało że wypala ten plastik No i sprzedający stwierdził że nie zwróci mi pieniędzy i nie zwróci mi tłumika prawidłowego to się czuję w tym momencie oszukany w opisie pisze co innego a co innego dostałem i teraz zastanawia się tym że są do tej piły dwa rodzaje tłumików Gdzie w opisie ma napisane wyraźnie nic nie jest napisane w opisie że występują dwa rodzaje tłumików i być może ten tłumik nie będzie pasował do danej Piły No i nie mogę się porozumieć ze sprzedającym także proszę o pomoc Allegro
to wszystko jedno zdanie na jednym wdechu?
otwórz dyskusję i przywołaj w niej Allegro
@Client:104470109 jeśli otrzymałeś produkt niezgodny z opisem oferty, powinieneś złożyć reklamację. Prywatny sprzedający nie musi przyjmować zwrotów, ale reklamację musi rozpatrzyć. Możesz założyć dyskusję, a w razie potrzeby po 24h, poprosić o pomoc pracownika Allegro.
Ale pytanie czy jest to inny tłumik niż ten co był w ofercie czy po prostu do twojej piły nie pasuje. Jak sprzedający popełnił błąd to wówczas on ponosi konsekwencje, ale tu nie należy zwracać tylko reklamować, wówczas nie może potrącać, najlepiej poprzez dyskusję: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE