Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Siemka
Mam pytanko ktoś kupił wystawiony przedmiot na allegro lokalnie. Wysłał mi link w wiadomości po wejściu w ten link jest strona allegro lokalnie i info kupujący zapłacił za Twój przedmiot dane kupującego itp aby otrzymać płatność musze kliknąć dalej i przekierowuje mnie do wyboru banki i potem musiałbym sie zalogowac do banku nie jest to podejrzane ?
@Slawekpab Takie sytuacje zdarzają się, gdy ktoś podszywa się pod nas i nasz numer, aby wyłudzić od Ciebie pieniądze lub dane.
Witam,
otrzymałem poniższe wiadomości e-mail. Rozumiem, że to przekręt? Logowanie do swojego banku wydaje mi się bardzo podejrzane…
@Mike27 Allegro nie wysyła mailowo nic co wymagałoby logowania do banku.
Nic nie klikaj i nic nie podawaj.
Jeśli podałeś jakiekolwiek dane logowania to natychmiast skontaktuj się ze swoim bankiem.
@Mike27 to nie jest wiadomość od nas, nie klikaj proszę w linki podane w niej, a e-mail prześlij za pomocą opcji [przekaż dalej] na adres phishing@allegro.pl.
Mam podobny problem ktoś powiadomił mnie że kupuje pierwsze telefon potem laptopa i mam się zalogować na swoje konto w
@max77_2007 To próba oszustwa. Nie podawaj nigdzie swoich danych logowania do banku.
ok