Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam zweryfikowane payU ale przycisk wypłać środki jest szary.
@Client:113661273 skontaktuj się z nami w tej sprawie przez formularz.
Ale jak mam to zrobić skoro zamówić rozmowy telefonicznej się nie da
maila już pisałem
z botem się nie dogaduje
@Client:113661273 jeśli napisałeś wiadomość mailową, to proszę o cierpliwość - otrzymasz odpowiedź najszybciej, jak to możliwe.
Dobry wieczór,
dziękuję Panu za kontakt.
Ograniczyliśmy niektóre funkcjonalności konta ze względu na bezpieczeństwo transakcji.
Muszę mieć pewność, że sprzedany przedmiot zostanie dostarczony do kupujących.
Na portalach społecznościowych i ogłoszeniowych znaleźć można oferty współpracy lub tak zwanego “szybkiego zarobku”, polegającego na sprzedaży przedmiotów dla osoby trzeciej lub firmy. Ogłoszenia mogą przyjąć formę potencjalnej stałej pracy, jednorazowego pośrednictwa lub mieć formę prośby o przysługę. Tego typu współpraca jest bardzo ryzykowna, ponieważ najczęściej jest oszustwem. Finansowa odpowiedzialność spoczywa wyłącznie na osobie korzystającej z konta.
Więcej informacji o ryzyku związanym z pośrednictwem w sprzedaży znajdzie Pan w artykule.
Jeśli posiada Pan sprzedane przedmioty, prosimy o wysłanie ich i skontaktowanie się z nami następnego dnia po odebraniu przesyłki przez kupującego. Proszę także, aby uzupełnił Pan numer listu przewozowego w zakładce Zamówienia. Jeśli sprzedaż miała miejsce na Allegro Lokalnie, proszę przesłać numer listu przewozowego w odpowiedzi na tą wiadomość.
Podstawa prawna: Regulamin Allegro, art. 2.12 oraz 10.5, załącznik 7a, art. 2.2. oraz załącznik 7b, art. 3.2.
Pozdrawiam
Wiktoria
Zespół Allegro
to jakiś żart ?
o co wam chodzi ??
Cześć, @Client:113661273. Proszę, abyś w odpowiedzi na wiadomość mailową przesłał dane, o które prosiła doradczyni.
Sorry Ja nie widzę w mailu nic na temat przesłania jakiś danych
Jednak jestem ślepy