Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wystawiłem pierwszy raz sprzedaż na allegro lokalnie i po 3 minutach została usunięta z upomnieniem.
Wystawiłem listwę zasilającą w kategorii listwy zasilające, a usunięcie z powodu "Przedmiotem Twojej oferty był lek na receptę.". Nie można nigdzie napisać, bo trzeba podać nr oferty, a przecież nie ma żadnego numeru. Toż to jakaś porażka. Ani zadzwonić, ani napisać 😞
@BinIT_PL1 wyjaśniam to, wrócę do Ciebie z informacjami, gdy tylko otrzymam odpowiedź.
@BinIT_PL1 czy pełna nazwa producenta to Apra, czy jest tam dodatek jak Apra Net lub Apra-Optinet? Apra to nazwa leku i to spowodowało usunięcie oferty, popraw proszę nazwę producenta, problem nie powinien się powtórzyć.
APRANET, ale nie miałem takiej firmy do wyboru, a coś trzeba wybrać. z drugiej strony podałem to jako nazwę firmy, a nie nazwę produktu przecież.
@BinIT_PL1 system wyłapał tę nazwę i automatycznie oferta została usunięta.
Jedyny sposób, aby to się nie powtórzyło w przyszłości to poprawa nazwy producenta.
A kto ma poprawić? Nazwa producenta wybierana jest z listy. Czy mam możliwość wprowadzenia nowej nazwy - jak? Jeżeli nie, to co mam wybrać (przecież nie wybiorę nieznany, skoro jest znany)?
@BinIT_PL1 a co to za firma APRANET, bo ja pierwszy raz o takiej słyszę🤔
@BinIT_PL1 poczekaj proszę chwilę, poprosiłam o dodanie tej marki. Dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.