Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
Mam pytanie jeżeli mam powyższą informacje i pod nią na szaro Nr płatności dziwnymi kodami. To oznacza że kupujący opłacił? Czy to jeszcze nie jest znakiem zapłaty? Ja sam nie dostałem żądnych pieniędzy.
Dzięki Wielkie.
Jak opłaci to środki masz tu: https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji?dateFrom=2023-05-17&dateTo=2023-...
@Jarecki850202 ten komunikat oznacza, że kupujący nie zapłacił. Rozumiem że chodzi o zamówienie z Lokalnie z 12.06? Jeśli tak, to płatność ma status "rozpoczęta", gdy kupujący zapłaci środki będą tutaj.
Witam,
Tak dokładnie o te zamówię chodzi. Jak od 12go liczymy 5 dni to już dziś powinienem mógł ponownie wystawić przedmiot. Czy te 5 dni to robocze czy nie ma znaczenia?
Dziękuję,
Jarosław Kovacs
Ona sama się wznowi.
@Jarecki850202 nieopłacone zamówienie po pięciu dniach zostanie anulowane, a ogłoszenie będzie wznowione. Po 5 dniach od zakończenia ogłoszenia wyślemy Ci e-maila zatytułowanego "Kupujący nie zapłacił. Za 24h ogłoszenie będzie znów widoczne". Masz 24 godziny na decyzję – po tym czasie automatycznie wznowimy Twoje ogłoszenie.