anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Podbijanie licytacji dla żartów

Rzabka1503
#7 Wielbiciel#

Wystawiłem swój stary telefon na licytację na Allegro Lokalnie, przez pierwsze dni stawka była podbijana sensownie, teraz chcąc sprawdzić ile póki co jest podbita licytacja moim oczom ukazała się astronomiczna kwota 250000 zł. Logiczne jest, że owy śmieszek czegoś takiego nie zapłaci, a ja sam stracę czas, jak mogę to rozwiązać?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Client:132418531
#1 Nowicjusz#

Screenshot_20250321_234642_Allegro Lokalnie.jpg

Screenshot_20250321_234330_Allegro Lokalnie.jpg

Cześć, widzę że u ciebie też ten sam dzieciak lictował, u mnie też to samo, identyczna kwota, wysyła mi obrażliwe zdięcia nagiej kobiety, a jak napisałem mu że po co tak lictyje to, że miałem jeszce z dwa telefony wystawione to mi policytowal wrzystkie dlatego że się zdenerwował. 😅. Po co ludzie tak robią to ja nigdy nie zrozumiem. Przez takie coś bujam się ze sprzedażą już 4 miesiące bo podbijają i nie płacą, nawed w sensownych kwotach 

oznacz moderatorów

Rzabka1503
#7 Wielbiciel#

I Allegro nic z tym nie robi? Pięknie, po wielu latach regularnego korzystania i opłacania smarta chyba czas zaprzestać, tragedia to co się dzieje 

oznacz moderatorów

Crow_Empire
#14 Krzewiciel#

Nic nowego, dziesiątki tematów tutaj jest o tym problemie. Allegro zlekceważyło sprzedających, za zabawy głupców nie ma kar. Pozostaje nie wystawiać żadnych licytacji i żadnych pobrań.

oznacz moderatorów