Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W związku z wczorajszym zamieszczeniem ogłoszenia o sprzedaży dostałem podobne treści o chęci kupna przez 4 numery telefoniczne
721 573 598
691 994 638
45 262 08 81
45 165 45 76
treść " już złożyłem zamówienie, proszę o adres mailowy" ,
" Czy jest możliwość przesyłka kurierską In Post? Ja zapłacę za dostawę a kurier wszystko załatwi z opakowaniem.
"To jest numer śledzenia przesyłki kurierskiej ( link ). Zapłaciłem za In Post. Proszę odebrać pieniądze na konto przez zamówienie. Tam jest przycisk >> odbierz środki<< i wybrać bank.Po potwierdzeniu zamówienia kurier zadzwoni się w celu dogadania kiedy przyjechać i pod jaki adres"
Czuję niepokój jacy to ludzie kontaktują się ze mną. Co z tym robić ?.
pozdrawiam
McDiver1
To jest numer stary jak świat, coś takiego jak garnki filipek, kapitan statku lub fotowoltaika na kredyt. Ja to kasuje, nic nie klikam dodaje do blokowanych i jest ok. W przeciwnym razie mogą Ci zreperować portwel.
@McDiver1 jak nie masz wpłaty tu to tak jak pisze majster_man to próba wyłudzenia danych.
@McDiver1, pod tymi numerami nie jest zarejestrowane żadne konto na Allegro. Co więcej, na koncie, z którego tu piszesz, nie widzę żadnych wiadomości na Allegro Lokalnie. Nie możemy tu w żaden sposób pomóc.
Telefony od nich dostawałem na WhatsApp.
Dziękuję za odpowiedzi.
McDiver1