Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry!
Czy dobrze widzę, że Allegro Lokalnie nie daje sprzedającym żadnych środków obrony przed nierzetelnymi kupującymi? Spotkała mnie następująca sytuacja. Przyczepił się do mnie nie wiadomo skąd użytkownik ewidentnie zaburzony, zalewający moją skrzynkę obraźliwymi wiadomościami. Gdy wystawiam ogłoszenie, on wykupuje wszystkie przedmioty, płaci przez Allegro, po czym natychmiast domaga się zwrotu, zgłasza problemy z zamówieniem i tak dalej. Ostateczny rezultat jest taki, że nie mogę wystawić żadnego ogłoszenia, bo chwilę po wystawieniu sprzedaż jest niby zakończona, a ja mam tylko szereg płatności za fikcyjne zamówienia do zwrotu. Funkcja "nieaktywni kupujący" z Allegro najwyraźniej nie obejmuje użytkowników z Allegro Lokalnie. Co w tej sytuacji mogę zrobić, poza rezygnacją ze sprzedaży na Allegro Lokalnie?
@az1raelBrzmi sensownie, dzięki za rady. Chciałoby się, by można było z każdym jak człowiek z człowiekiem się porozumieć, ale skoro jednak nie można, to to brzmi jak najlepsze dostępne rozwiązanie.