anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Prośba o

WiktorAugustyn
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry, pisze w sprawie pisma które dziś otrzymałem z waszej strony. Chodzi o przedmiot który wystawiłem na Allegro Lokalne ze swojego konta jako licytacje, w imieniu grzecznościowym innej osoby, która okazała się zwykłym oszustem gdyż rzekomo przedmiot został sprzedany ja nie dostałem z tego ani grosza, a mam zapłacić kwotę 17547.14 zł. Jestem osobą niepracującą i czy jest możliwość rozłożenia tej kwoty na raty. Gdyż na dzień dzisiejszy poszukuje pracy. P.s sprawa zostanie jutro zgłoszona na policję gdyż ta osoba z którą pisałem zablokowała mnie.

Proszę o rozpatrzenie mojej prośby

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Client:128117527
#8 Zapaleniec#

@WiktorAugustyn  Jak trzeba być naiwnym żeby dać się tak wkręcić, zgłosiłeś to na policję? tu na forum tego nie załatwisz, pisz tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Po co wystawiasz coś czego nie masz. Jak ktoś grzecznościowo prosi o wystawienie to powinien ten przedmiot u ciebie zostawić z dokumentem potwierdzającym że on jest jego właścicielem. Tak zrobił z Ciebie zwykłego "słupa" .

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @WiktorAugustyn. Proszę, abyś w tej sprawie napisał do nas poprzez formularz kontaktowy.  

Marysia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów