Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Wczoraj udało mi się sprzedać wystawiony przedmiot na allegro lokalnie (dostawa przez Allegro Paczkomaty InPost. Płatność zakończona, więc klikam na opcję "Przygotuj paczkę do nadania", lecz strona cały czas ładuje i nic się nie dzieje 🙄. Próbowałem parę razy: na telefonie, na komputerze, z adblockiem i bez - bez skutku.
Jest jakiś sposób aby to naprawić? Może jest możliwość ominięcia tych procedur i nadanie paczki na własną rękę ? ( oczywiście po ustaleniu wszystkiego z kupującym ).
@Pawelgalcz Wejdź na stronę InPost i nadaj tradycyjnie, będzie nieco drożej. Wczoraj kilka osób pisało o takim samym problemie. Wcześniej wyczyść lub zmień przeglądarkę. O zwrot różnicy w cenie nadania poproś Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=7f980b3b-184b-4f4a-9ad4-7e833245df10&subjectId=b041ba5e-6...
@Pawelgalcz, mogę Cię prosić o informację, czy błąd nadal występuje?
Błąd na obecną chwilę zniknął - zarówno na komputerze, jak i telefonie. Mimo wszystko już zakupiłem etykietę na stronie Inpost'u, ponieważ chciałem, aby kupujący nie musiał czekać.
Witam.
Mam ten sam problem, nie mogę wybrać paczkomatu z mapy. Gdy wybieram go wpisujac, nie przepuszcza mnie dalej i żąda wybrania paczkomatu.
Temat dosyć pilny, ponieważ mam do wysłania kilkanaście przesyłek, na które czekają klienci.
Mam ten sam problem...