Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujący zablokował mój towar na allegro lokalnie, zaczął zakup i nie dokończył. Próba kontaktu z nim nic nie dała. Nie mogę wystawić ponownie towaru ani odwołać jego. Towar od kilku dni wisi jako nieopłacony.. co robić
Dziękuję za pomoc
Po 5 dniach aukcja wróci sama 🙂
Dziękuję za pomoc
Pozdrawiam
Przy braku wpłaty, ogłoszenie odnowi się automatycznie po pięciu dniach.
Co z tego , że odnowi się po pięciu dniach. Ktoś kupi i nie opłaci w czwartek, to cały weekend jest wyłączone ze sprzedaży a to najlepszy okres. W sumie jeśli to jest bez konsekwencji, to dobry sposób na wyeliminowanie konkurencji, można zblokować konkurencji towar , a swój towar sprzedać drożej.
Dziękuję za informację. W sumie w moim przypadku tak było... Blokada od czwartku..
@mareckixxx1, albo oko za oko 🙂
Witam
Czyli nie ma sposobu na takie nieuczciwe zagrywki?
W ten weekend znów spotkała mnie taka sytuacja. Anonimowy kupujący rozpoczął zakup i mam czekać na płatność..
To nie fair..
Dzięki za odpowiedź
Dzięki za podpowiedź..
całe Allegro Lokalne to pole do popisu cwaniaków i naciągaczy (są też i uczciwi sprzedawcy ) ale ci tylko tracą na renomie wystawiając swój towar na tym portalu
Nie powiem bo trafiłam też na uczciwych ludzi. parę rzeczy udało mi się sprzedać. I kupiłam też okazyjnie kilka razy. Ale wkurzają mnie Ci cwaniacy co blokują konkurencję.
Zapłaciłam za wyróżnienie ogłoszenia a tu lipa zablokowana sprzedaż.. niby parę groszy za wyróżnienie ale tak czy siak tracę na tym..