Witam serdecznie mam problem z kupującym, kupujący twierdzi że oszukałem go chodzi o oferte z kontem FA czyli pełny dostęp, wysłałem mu wszystkie dane tzn hasło login oraz emaila zeby sobie zmienił, mam potwierdzenie że zostało hasło oraz emial zmieniony na jego na koncie, poczym po miesiącu pisze do mnie że nie może się zalogować, czuje że jest to wyłudzenie pieniędzy + zostałem zwyzywany co moge zrobić w tej sytuacji proszę o pomoc. Kupujący twierdzi że go oszukałem że niby odzyskałem konto, nie miałem jak tego zrobić.
@Fersh Jeżeli przekazałeś pełny dostęp, a zmiana danych na koncie została potwierdzona, po upływie miesiąca nie masz obowiązku przyjmować takich roszczeń. W takiej sytuacji polecam kontakt z kupującym wyłącznie w ramach oficjalnych kanałów Allegro.
Dziękuje, jasne
Czy mogę się z panią jakoś skontaktować w celu pokazania konwersacji i ustaleniu co dalej? moim zdaniem kupujący naprawde dziwnie się zachowuje.
@Fersh możesz przesłać zrzuty ekranu na nasz adres mailowy spolecznosc@allegro.com, natomiast sugeruję Ci, żebyś napisał do nas bezpośrednio przez formularz. Jeżeli sprawa będzie wymagała weryfikacji przez dział bezpieczeństwa tą drogą Twoja korespondencja będzie mogła być przekazana bezpośrednio do odpowiedniego zespołu.