Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam problem z nadaniem paczki inpost, po kliknięciu utwórz etykietę ładuje mi się tworzenie etykiety i po około 20 sekundach z powrotem mogę utworzyć etykietę i tak w kółko. Etykieta nie chce się stworzyć.
Mam tak samo. Żadnego błędu a etykieta nie tworzy się.
To samo mam...
Mam dokładnie to samo. Nie mogę utworzyć etykiety. Pętla.
Ta sama sytuacja, co oznacza raczej awarię systemu InPost niż jakiś błąd po stronie Sprzedającego. Nadzieja, że ktoś to ogarnie, bo mam dwie etykiety, których nie mogę wygenerować .
Mam ten sam problem, cały czas pętla... ?"utwórz etykietę" - "tworzę etykietę" i znowu "utwórz etykietę"... Nic się nie dzieje...
To samo, jest problem z połączeniem z serwerami inpostu. To samo przy próbie pobrania starych etykiet
U mnie również to samo, po czym wyskakuje "kod błędu 504" ;/
Od wczoraj też mam to samo. Przy próbie utworzenia etykiety dostaję kod 503 - service unavailable.
Problem prawdopodobnie w integracji allegro lokalnie <-> inpost, generowanie etykiet na stronie inpostu działa bez problemu, kupujący zaś bez problemu mogą wybrać paczkomat podczas zakupów także sama usługa działa (bynajmniej w jakiejś części). Problem pojawił się wczoraj od godziny 19:00 lub wcześniej.
U mnie dwie paczki stoją , na różne paczkaty i to samo