anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z nadaniem paczki (zły punkt nadania )

floreczek33
#1 Nowicjusz#

Witam ,dzisiaj sprzedałem przedmiot w którym miałem z góry zaznaczoną opcję ALLEGRO BOX ,nie posiadam punktu nadawczego w swoim mieście ani w pobliskim ,dogadałem się natomiast ,że wyślę przedmiot na swój koszt za pośrednictwem inpostu (paczkomat )

Zleciłem przelew na moje konto bankowe odrazu gdy zobaczyłem ,że kupujący opłacił przedmiot ,moje pytanie brzmi tak .Czy te środki które zleciłem do przelewu zostaną one dostarczone na moje konte czy zwrócone dla kupującego gdy nie nadam paczki przez allegro tak jak kupił ? 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

kostas11
#21 Demiurg#

@floreczek33 kasa dojdzie do Ciebie, bez obaw, nadaj paczkomatem, ale licz się że wyjdzie z 16 zł 🙂 podaj tylko w wiadomości numer paczki 🙂

łatwiej było oddać kasę, o ile nie wypłacona bo teraz po ptokach i poprosić o ponowny zakup 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

floreczek33
#1 Nowicjusz#

I to wszystko ? Bo mam status przysyłki jako "pobierz etykiete i nadaj paczkę "

Czyli jeżeli dogadałem się ze sprzedającym to "allegro" nie powinno mieć problemu skoro wszystko mam opłacone ? A jeżeli nie nadam przesyłki przez tą etykietę ,która jest w zakładce "ostatnio sprzedane " to allegro nie obciąży mnie na kwotę za którą sprzedałem przedmiot ?

oznacz moderatorów

floreczek33
#1 Nowicjusz#

obraz_2023-10-24_193536426.pngChodzi mi o to ,czy allegro to po prostu anuluje czy jak to wygląda ?

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@floreczek33 allegro nic Ci nie anuluje jak jest opłacone, dodaj w wiadomości numer paczki i olej, komunikat będzie się wyświetlał 😄 nie obciąży Cię za nadanie bo nie generujesz etykiety 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Zostaną przelane bez obaw, paczkomatem In Post pewniejsze że dojdzie niż ten Box spokojnie.

oznacz moderatorów