Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od kilku godzin próbuję wygenerować etykietę, jednak nie mam możliwości wybrania paczkomatu: w miejscu mapy kręci się kółeczko. Testowałem na wszystkich popularnych przeglądarkach, we wszystkich jest tak samo. Będę wdzięczny za pomoc.
Aktualizacja: Problem rozwiązany, problemy z generowaniem etykiet i wyborem paczkomatu nie powinny już występować.
Dziękuję za wszystkie zgłoszenia w tej sprawie. Potwierdzam, mogły występować problemy z generowaniem etykiet oraz wyborem paczkomatu Inpost. Nasz zespół techniczny naprawił już ten błąd.
Przepraszam za wszelkie utrudnienia.
No ale to chyba nie powinno byc oznaczone jako rozwiazanie ? 🙂
Jaki jest szacowany czas usuniecia problemu ?
@FLEX-net Na tę chwilę nie możemy tego określić, prace nad rozwiązaniem trwają.
@_HolaOla_ Na tę chwilę nie możemy tego określić, prace nad rozwiązaniem trwają.
Jak trwają? Rozwiązanie już jest na samej górze, przy pierwszym wpisie.
No i historia się powtarza, nie ma możliwości wybrania paczkomatu. W miejscu mapy tym razem nie ma nic.
Jak poprzednio testowałem na wszystkich popularnych przeglądarkach, we wszystkich jest tak samo. Będę wdzięczny za pomoc.
Od wczorajszego wieczora nie mogę wygenerować etykiety - w miejscu "widgetu" do wyboru paczkomatu kręci się znaczek oczekiwania/ładowania. To samo na Firefoxie i Chrome, to samo na aplikacji na Androidzie i bez znaczenia czy udostępniam lokalizację czy nie...
@w.skrzypinski Zgłaszane dziś od rana dziesiątki razy. Starają się to naprawić, poczekaj.
Dzięki, tak naprawdę to już kilkanaście h awarii. No cóż.
w.skrzypinski ponoć awaria , trzeba czaekać
To samo, od wczoraj od ok. 21-22
U mnie już działa 🙂