Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam problem z wygenerowaniem etykiety Zamówienie z dnia 22 Gru. 2022, 12:02 Client:107676393. Próbowałam z wyczyszczonymi cookie, aktualizowaną przeglądarką i nie generuje się etykieta.
@BieszczadzkaHeca W takim razie poproszę o zdjęcia lub krótki filmik z pełnego ekranu Twojej przeglądarki, który będzie przedstawiał tę sytuację wraz z widoczną datą i godziną.
A w jaki sposób mogę przesłać film? Fotki nic nie dadzą bo mogę zrobić fotę gdy klikam : utwórz etykietę, zmienia się na szare - tworzenie etykiety i za moment mam znów pomarańczowy napis - utwórz etykietę.
Ja też dzisiaj mam ten sam problem, nie mogę wygenerować etykiety.
Czy powyższy problem to jakaś większa usterka techniczna po Waszej stronie? Niestety ja również nie mogę utworzyć etykiety. Czy wiadomo kiedy problem zostanie rozwiązany?
Nie są to ogólne problemy z generowaniem etykiet, już wyjaśniam co się stało i co należy zrobić:
@BieszczadzkaHeca w Twoim przypadku wybrany przez Kupującego paczkomat jest nieczynny i to powoduje problem. W tej sytuacji napisz proszę do kupującego, aby podał inny paczkomat, do którego przesyłka może zostać dostarczona.
@akjaab w Twoim przypadku Kupujący wybrał PaczkoPunkt, a przesyłki z Allegro Lokalnie mogą być dostarczane tylko do Paczkomatów, więc skontaktuj się proszę z nim, aby podał do jakiego Paczkomatu przesyłka może zostać doręczona.
@Pattttrrryyk u Ciebie widzę, że udało się nadać przesyłkę, rozumiem, że problem rozwiązany?
Dzień dobry
Ja również nie mogę wygenerować dzisiaj etykiety. Problem wydaje się być poważniejszy i ogólnokrajowy. W moim przypadku odbiór jest do paczkomatu, a sam paczkomat jest dostępny (LEG04M).
Bardzo proszę o pomoc.
Pzdr,
--
Anna
Dzień dobry! @Anullla83 w Twoim przypadku jest to niepoprawny kod pocztowy nadawcy, edytuj go proszę na 42-523 i problem nie powinien się powtórzyć 🙂
witam ja również od dwóch dni próbuje i nic prosze op wskazówki
@ptiku rozumiem, że chodzi o zamówienie z 27 grudnia. Zmień proszę adres nadawcy, ponieważ jest niepoprawny i to powoduje problem.
a co jest żle
@ptiku spróbuj proszę wpisać pełną nazwę ulicy, a nie skrót i zwróć proszę uwagę, żeby była spacja między ulicą, a numerem budynku.
ox dzieki Monia wszystkiego dobrego w nowym roku
@ptiku luzik 🙂 Wszystkiego dobrego w nowym roku 🎆