Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
29.05.25 dokonałem sprzedaży na allegro lokalnie po dłuższej nieobecności na tym serwisie. Z reguły korzystam z normalnego allegro do zakupów.
Pojawił się problem z wypłatą środków ponieważ konto na allegro zostało przekonwertowane na konto firmowe a działalność gospodarczą zamknąłem kilka lat temu.
Dostałem 2 opcje. Albo odwieszę działalność co jest niewykonalne albo mam zamknąć konto.
Jestem zszokowany tym że tak stawiają sprawę. Mam zamknąć konto z 14 letnią historią aby odzyskać pieniądze? To jest jakaś kpina.
Rodzą się pytania, dlaczego skoro nie jest zweryfikowane konto do wypłat to można dokonywać sprzedaży.
Na normalnym allegro nie wystawi się sprzedaży dopóki się konta nie zweryfikuje. A na allegro lokalnie można sprzedawać.
To jest pakowanie ludzi na mine.
Co mam robić w takiej sytuacji?
@piotrek007r jak radzą zostaje zamknąć i otworzyć nowe prywatne
Coś tu pomyliłeś. Albo datę albo rodzaj konta. Wczoraj sprzedałeś coś na firmowym koncie poprzez Allegro lokalne? To nie możliwe. Już przynajmniej od pół roku konta firmowe nie mogą wystawiać tam ofert, a te co były wszystkie pozdejmowali i jeszcze za każdą ofertę upomnienie dali. Wiem, bo takie miałam.
Więc albo sprzedałeś dużo wcześniej albo jednak na koncie prywatnym...
Cześć, @piotrek007r. Widzę, że już pisałeś w tej sprawie na czacie i otrzymałeś od doradczyni dalszą instrukcję, dzięki której będziesz mógł wypłacić zgromadzone środki. Proszę, abyś kontynuował korespondencję o numerze 52132591.