Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
porażka niesamowita. Wymyślili jakieś kroki jak w sterownikach w maszynach produkcyjnych. Żeby wystawić ogłoszenie to trzeba 4 razy więcej czasu poświęcić aby przejść do końca przez te kroki. Poprzednio to był moment, wszystko na jednej stronie. Ktoś za tą zmianę powinien ładnie beknąć.
Wszyscy narzekają.
Straszny bubel, ale my tu nie mamy nic do gadania.
Prawie żadna zmiana, której domagają się użytkownicy nie została wprowadzona, a to co akurat było tam dobre to zepsuli.
Porażka. Mimo paru prób nie udało mi się wystawić tzn wystawiłem ale korzystałem z archiwalnego ogłoszenia. Kategoria i tak nie ta bo w "silniki i osprzęt" wystawiłem lampę. Podziękuję im za współpracę a było to 15 lat i ponad 1000 sprzedanych rzeczy (żadnego negatywa) . Nie chcą kasy to ich problem. Choć pisałem do nich wielokrotnie że zmiany idą w złym kierunku to z ich strony była totalna ignorancja.
Ale to nie rozwiązuje mojego problemu. Trzeba czytać ze zrozumieniem. Wszystko ładnie idzie czyli fotki, tytuł ale jak dojdzie do kategorii to naciskam i nic nie wyskakuje ani automatycznie ani ręcznie nie da się wpisać. Udało mi się jedną aukcję wystawić ale sposobem. W archiwalnej aukcji wcisnąłem opcję wystaw podobne. Zmieniłem opis i fotki. Niestety bya to kategoria "silniki i osprzęt" i w tej katategori wystawiłem lampę do motocykla.