anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z wystawieniem na Allegro Lokalnie.

arek932a
#8 Zapaleniec#
  • Witam. Chciałem dziś wystawić aukcję na Allegro Lokalnie. Miałem małą przerwę i z tego co widzę zmienił się formularz wystawiania. Niestety w żaden sposób go nie przeskoczę. Da się wpisać tytuł, wstawi" fotki ale gdy przejdzie się do kategorii jest już problem bo żadne nie wyskakują i ręcznie też nie da si~ nic wprowadzić. Co jest grane? 
oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

Arek1977r
#9 Pomysłodawca#

porażka niesamowita. Wymyślili jakieś kroki jak w sterownikach w maszynach produkcyjnych. Żeby wystawić ogłoszenie to trzeba 4 razy więcej czasu poświęcić aby przejść do końca przez te kroki. Poprzednio to był moment, wszystko na jednej stronie. Ktoś za tą zmianę powinien ładnie beknąć.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Wszyscy narzekają.

oznacz moderatorów

vonNogay
#17 Koryfeusz#

Straszny bubel, ale my tu nie mamy nic do gadania.

Prawie żadna zmiana, której domagają się użytkownicy nie została wprowadzona, a to co akurat było tam dobre to zepsuli.

oznacz moderatorów

arek932a
#8 Zapaleniec#

Porażka. Mimo paru prób nie udało mi się wystawić tzn wystawiłem ale korzystałem z archiwalnego ogłoszenia. Kategoria i tak nie ta bo w "silniki i osprzęt" wystawiłem lampę. Podziękuję im za współpracę a było to 15 lat i ponad 1000 sprzedanych rzeczy (żadnego negatywa) . Nie chcą kasy to ich problem. Choć pisałem do nich wielokrotnie że zmiany idą w złym kierunku to z ich strony była totalna ignorancja. 

oznacz moderatorów

arek932a
#8 Zapaleniec#

Ale to nie rozwiązuje mojego problemu. Trzeba czytać ze zrozumieniem. Wszystko ładnie idzie czyli fotki, tytuł ale jak dojdzie do kategorii to naciskam i nic nie wyskakuje ani automatycznie ani ręcznie nie da się wpisać. Udało mi się jedną aukcję wystawić ale sposobem. W archiwalnej aukcji wcisnąłem opcję wystaw podobne. Zmieniłem opis i fotki. Niestety bya to kategoria "silniki i osprzęt" i w tej katategori wystawiłem lampę do motocykla. 

oznacz moderatorów