Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, czy jest jakaś awaria w allegro, nie udaje się wystawiać ofert , brak komunikatu po kliknięciu "WYSTAW JAKO KUP TERAZ lub DARMOWE OGŁOSZENIE"
@lporebski Czy możesz pokazać mi zrzut lub zdjęcie ekranu obrazujące ten problem?
Szczerze to ciężko, mam wszystko uzupełnione - klikam wystaw, pojawia się "wystawianie..." na szaro i wraca do wystaw bez komentarza.
i później znowu to samo co na początku
@lporebski Nie odnotowaliśmy taki problemów i po naszej stronie wszystko działa poprawnie. Spróbuj proszę wystawić tę ofertę na komputerze, przez wersję desktopową, a w tym urządzeniu, z którego korzystasz spróbuj proszę uaktualnić aplikację.
Wystawiać z komputera z Chrome, próbowałem kilka razy, próbowałem przez Firefox i cały czas to samo
Mam ten sam problem co zgłaszający w poście. Klikanie "wystaw jako kup teraz" lub "wystaw jako ogłoszenie" - formatka gaśnie na chwilę aby po chwili wrócić do stanu wcześniejszego. Ogłoszenie nie jest wystawione.
Sprawdzone na różnych sprzętach desktop, cookies usunięte, żadnych adblockerów, różne przeglądarki. Problem istnieje od wczoraj tj 05.03.2022.
taki komunikat od 3dni
Zapewne jesteś na AL.
No tak, a jakie to ma znaczenie? Nie mogę wystawiać tak jak wcześniej przez Allegro tylko AL, ale do tej pory działało ok