Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam wszystkich.
O co chodzi w ten promocji?
Wystawiam przez aplikacje, zaznaczam opcje wysyłki prze allegro paczkomaty a nadal po wygenerowaniu etykiety system nalicza opłatę 8,99 zł.
Na moich aukcjach widnieje napis "Dostawa za 0 zł".
Chyba robię wszystko zgodnie z regulaminem albo czegoś nie dopatrzyłem.
Wystarczy, że wystawisz przedmiot na sprzedaż przez aplikację mobilną Allegro Lokalnie i określisz cenę dostawy na kwotę nie wyższą niż 11 zł.
Wszystkie Twoje ogłoszenia, które będą miały dostawę w takiej kwocie, oznaczymy specjalną ikoną “dostawa 0 zł”. Jeśli klient kupi Twój przedmiot, on nie zapłaci za dostawę, a Ty otrzymasz od Allegro Lokalnie pełną kwotę- cenę przedmiotu wraz z kosztem dostawy, jaki ustawisz podczas wystawiania przedmiotu.
Promocja obejmuje pierwszych pięć sprzedanych przez Ciebie przedmiotów. Szczegóły znajdziesz w regulaminie.
Promocyjna dostawa zostanie rozliczona za pośrednictwem Konta przez uznanie narzędzia rozliczeniowego Uczestnika Promocji w ramach sekcji Allegro Finanse w ciągu 3 dni roboczych
https://zobacz.allegrolokalnie.pl/aplikacja-mobilna#chce-wysylac-za-darmo-na-czym-polega-promocja-
Ja to wszystko wiem ale za każdym razem przy generowaniu etykiety inpost pobiera mi pieniądze ale jakoś rozliczenia nie widzę.
Może trzeba to zgłosić Allegro? Niech się wypowie.
InPost nie powinien pobierać pieniędzy tylko powinno zostać obciążone Twoje konto na allegro. I tam powinieneś dostać wyrównanie.
Chodziło mi o to, że za z konta rozliczeniowego allegro pobierana jest prowizja za opłatę etykiety i żadnego wyrównania nie mam.
Dobra, już wiem. Po prostu źle patrzyłem. Patrzyłem w rozliczeniach a korekta trafia na dostępne środki w PAYU.
Porozmawiałem właśnie w tej sprawie z konsultantem Allegro.