anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Promowana oferta jest niewidoczna w promowanych aukcjach.

finkplojd
#7 Wielbiciel#

Moja promowana oferta: "Verbatim DVD-R Life Series 4.7 GB. 100 sztuk cake." nie jest widoczna wśród promowanych aukcji. Poradził bym sobie z tym "problemem" usuwając aukcję i wystawiając ja ponownie, ale oczywiście zapłaconej za promowanie kwoty 0.99 złotych nikt mi nie zwróci.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@finkplojd Twoja oferta jest poprawnie oznaczona jako ogłoszenie promowane na Allegro Lokalnie: 

Zrzut ekranu 2024-01-19 o 19.34.21.png

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

amibis
#10 Popularyzator#

No cóż. Wydawać by się mogło że alegro gadane - Dla sprzedających nie służy po to aby można było sobie pogadać tu o **piiip**ołach, ale żeby uzyskać tu konkretną pomoc w sytuacji jeśli zdarzą się jakieś problemy. Jak jednak czyta się odpowiedź jak wyżej (wydawać by się mogło osoby która teoretycznie powinna w razie problemu pomóc) to po prostu ręce opadają. W takim wypadku można by zaryzykować stwierdzenie że osoba ta nie zrozumiała tego co przeczytała. Ja zgłosiłem konkretny problem a ktoś odpisuje mi w stylu: "Przecież planeta ziemia jest okrągła". Ja nie napisałem o tym jak oznaczone jest moja promowana oferta, ale dlaczego oferta ta nie jest widoczna w wykazie promowanych aukcji. Może tym razem się uda:

https://allegro.pl/kategoria/nosniki-dvd-257289?order=n 

Raz jeszcze poproszę o wyjaśnienie dlaczego moja promowana oferta nie jest w tym miejscu widoczna.

oznacz moderatorów

amibis
#10 Popularyzator#

Może będzie prościej. Proszę anulować pobraną w dniu 18 sty 2024, 14:34 opłatę za promowanie aukcji. Zakończę tą ofertę i wystawię raz jeszcze. To powinno rozwiązać problem.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@amibis W kwestii anulowania naliczonych opłat napisz proszę tutaj.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów