Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dostałam maila z informacją, iż rzekomo prowadzę sprzedaż na allegro oraz korzystam z monet i z tego tytułu zostaje mi naliczona opłata 2,6 zł. Nie prowadzę sprzedaży, nigdy nie sprzedałam ani jednego przedmiotu oraz nie korzystam z monet. Ponadto nie rozumiem, o co chodzi w tym zestawieniu za okres od 2017r. do teraz 2023r.? Przy każdym miesiącu jest wpisana kwota? Proszę o wyjaśnienie.
Dostałam maila z informacją, iż rzekomo prowadzę sprzedaż na allegro oraz korzystam z monet i z tego tytułu zostaje mi naliczona opłata 2,6 zł. Nie prowadzę sprzedaży, nigdy nie sprzedałam ani jednego przedmiotu oraz nie korzystam z monet. Nie wiem nawet, na czym to polega. Ponadto nie rozumiem, o co chodzi w tym zestawieniu za okres od 2017r. do teraz 2023r.? Przy każdym miesiącu jest wpisana kwota. Proszę o wyjaśnienie.
@Pankiewicz79 Cześć. 🙂 Wczoraj wysłaliśmy wiadomości do osób, które mają na saldzie niewielką zaległość. Na Twoim koncie opłata w kwocie 2,60 zł wynika ze sprzedaży w 4 ofertach (218529230, 218673459, 219234158, 219599157) w 2007 roku.
Przy każdym miesiącu jest wpisana ta sama kwota jako łączna kwota na saldzie (to nie jest opłata za każdy miesiąc).
Jeśli nie masz możliwości opłacenia salda, to nie martw się, nie poniesiesz z tego tytułu żadnych konsekwencji. Wiadomości wysyłaliśmy informacyjnie do wszystkich użytkowników i nie chcieliśmy, żeby wywołały one jakieś negatywne emocje. 🙂
Dlaczego wobec tego na moim koncie allegro nie ma informacji dot. historii sprzedaży z 2007r.? Sama nie mogę sobie w ogóle przypomnieć, o sprzedaż jakich przedmiotów chodziło.