Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wygenerowałam etykietę do wysyłki o numerze 660166597344196118102239
Niestety będąc pod paczkomatem, jedna osoba pod czas mojej nieuwagi zamknela skrytke przed wlozeniem produktu. Ja byłam zmuszona wygenerować nową etykietę z aplikacji inpost i nadać paczkę (#630727597344196011941437) Klient już paczkę otrzymał a ja nie mogę potwierdzić odbioru
Dziękuję za pomoc
@Client:111768850 paczka nadana w systemie, więc na jakiej podstawie mają anulować ? a co chcesz potwierdzać, dostał paczkę jedyne co to jak to była etykieta przez allegro to podwójnie zapłacisz 😞
@Client:111768850 Jeśli chodzi o wysyłkę przez Allegro Lokalnie, nie musisz potwierdzać odbioru. Wystarczy, że w Centrum Wiadomości dodasz numer przesyłki, którą faktycznie nadałaś. Będzie to dla nas w razie czego dowód. 🙂 Oczywiście, usunęłam wskazaną etykietę.
Dziękuję Wiktoria za pomoc
A powiedz, jak mam ustawić w allegro ze ja wysłałam paczkę a klientka otrzymała
bo cały czas zamówienie wisi jak nie wysłane 😞
Będę wdzieczna za pomoc
Cześć @Client:111768850! Nie możemy tego zmienić ręcznie, bo na Lokalnie wyświetlają się statusy przesyłek, które zostały nadane przez Allegro Lokalnie, a ta Twoja była poza, bezpośrednio w narzędziu przewoźnika.
Ale nie przejmuj się tym, najważniejsze, że przesyłka dotarła i że kupująca to potwierdza 🙂