Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, niestety zakupiłam u tego Pana Magnetofon szpulowy pamiątki Prl , i z mojej winy przed zakupem nie skorzystałam z opcji "poproś o kup teraz". Nie mniej jednak dogadałam się z panem, wysłałam pieniążki na ów przedmiot i na wysyłkę. To było dnia 22.06. Do dziś dnia przesyłka nie doszła, Pan nie odpowiada na wiadomości, nie odbiera podanego do siebie numeru telefonu.
Niestety na Lokalnie nawet komentarza nie wystawisz. Musisz iść na policję, masz dowód wpłaty. Zrób to, nie odpuszczaj.
Dzięki, pewnie w końcu tak zrobię, czekałam, moze gość zachorował, może inna rzecz. 24.06 tak mi napisał
Proszę się nie martwić otrzyma Pani zakupiony przedmiot. Trochę wiary w ludzi. Jestem bardzo zapracowany stąd moje zachowanie. Dziś wyślę ten magnetofon. Jak już robię wysyłkę to staram się przyłożyć do porządnego zabezpieczenia paczki, Pozdrawiam.
🙂 wierzyłam D
Skoro umawiacie się na transakcję poza systemem to już chyba Wasz problem?
nie twierdzę że czyjś inny, po prostu przestrzegam
kupiłeś poza allegro i raczej ci nie pomoże no bo jak ale możesz wydrukować wszystkie dane o przelewie oraz o ustaleniach ze sprzedającym i zgłosić go na policję.
@wiedzmamajka Widzę, że to ogłoszenie cały czas wisi. To https://allegrolokalnie.pl/oferta/opakowania-po-papierosach-mars jest niezłe - stówka za trzy puste paczki po fajkach😂 Chyba taniej można kupić na allegro trzy (pełne) paczki popularnych z czasów PRL-u.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Informuję, że po interwencji policji, pieniążki zostały mi zwrócone.
czary mary, wiedźmo 😄