Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć wszystkim mam takie pytanie sprzedałem książkę na Allegro lokalne .Z korespondencji jaka wynika z kupującym facet nie posiada konta w banku. Poprosił mnie o numer konta do przelewu bo wpłaty dokona w Poczcie polskiej na moje konto ,dzisiaj przelew doszedł ale bezpośrednio, na moje konto .Nie mogę jemu wydrukować etykiety z danymi do wysyłki bo widnieje napis "poczekaj aż kupujący dokona wpłaty "Dlaczego to ominęło konto Allegro ? .Ma ktoś jakiś pomysł
No tak, to zakup poza Allegro, musisz wówczas wysłać samodzielnie.
Tak tylko ten Facet coś namieszał i teraz mam problem. Nie wiem jak to poszło wystawiam normalnie przedmioty z opcją wysyłki do paczkomatu i wydrukowaniem etykiety z Allegro a tutaj teraz taki zonk
Obaj namieszaliście- podałeś mu swój nr konta, więc musisz teraz rozwiązać problem.
Słuszna uwaga
@Canibal_II W takiej sytuacji powinien on wziąć dane do przelewu tradycyjnego a nie wysyłać mu nr konta, wyślij ta książkę albo skontaktuj z nim i wyjaśnij.
Napisałem do niego poczekam za odpowiedzią ,ale kaszana wyszła
Jest powiązany ale on go nie widzi.
Ale ten mój numer konta jest powiązany z kontem Allegro do rozliczeń
@Canibal_II a wysłał ci kasę za przedmiot i wysyłkę na to twoje konto bo jak tak to zwyczajnie nadajesz mu z kasy na wysyłkę zakup i wszystko w temacie. Transakcja poza allegro a że nie ma konta to się lekko wrypałeś bo nie masz jak zwrócić tej kasy
W sumie może mu oddać przekazem na adres domowy, zubożoną o koszty usługi