Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy na tym Allegro Lokalnie nie w ogóle reklamacji, sporów i załatwiania tym podobnych spraw - bo nie widzę żadnej takiej opcji ? Mam problem taki, iż klientka kupiła monitor używany ode mnie, który wysłałem jej. Dostała go ale twierdzi że myślała że to telewizor i chce zwrócić. Pokazuje mi screen z chyba aplikacji mobilnej allegro - na którym jest sam tytuł i obrazek - jako dowód że nie było w opisie powiedziane że to monitor. Ale na screenie nie ma w ogóle opisu przedmiotu, w którym jest napisane w pierwszych słowach, że to monitor.
Zatem pytanie - czy Allegro w aplikacji wycina opisy przedmiotów i ludzie kupują na podstawie samego tytułu i obrazka ?? Znaczyłoby to że Allegro wprowadza ludzi w błąd. O co tu chodzi ? Czy Allegro wprowadziło to osobę w błąd czy ona wysłała mi jakis fikcyjny screen ?
@darek794 mało prawdopodobne. Daj link do oferty.
Link do aukcji
@darek794 skoro nie zechciała zapoznać się z tym co kupiła czytając opis oferty to widziały gały co kupowały. Z apki to oni widzą tytuł i 1 zdjęcie a ty nie musisz się zgodzić na zwrot. Ps skoro nie czytają to na końcu opisu dopisz wyłączam rękojmię
A dokładnie opisałeś ofertę, taka pomyłka!
Jeśli sprzedaleś na lokalnie jako osoba prywatna i w opisie oferty pisało ze to monitor to nawet nie musisz się zgodzić na zwrot na zasadzie widziały gały co kupowały
@darek794 Opisy są widoczne w aplikacji Allegro Lokalnie, nic nie jest wycinane. Ekran telefonu jest naturalnie mniejszy od komputerowego. Żeby dotrzeć do opisu, trzeba przejść do dolnej sekcji strony i działa to podobnie w każdej aplikacji mobilnej.