Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zrobiłem coś głupiego- troszkę dałem się ponieść, wygrałem licytacje czegoś co jednak mi nie odpowiada. Napisałem do sprzedającego (przedsiębiorca) o fakcie czy istnieje taka możliwość- odpowiedział "Brak wpłaty powoduje odstąpienie od umowy". Czy może się rozmyślić i gdzieś to zgłosić? Nie chcę mieć później jakiś nieprzyjemności...
Jeśli to firma i potwierdził odstąpienie to tak będzie 🙂
Brak wpłaty nie jest równoznaczny z odstąpieniem od umowy. Na Allegro Lokalnie brak wpłaty oznacza, że umowa nie została zawarta. Na zwykłym Allegro wygrana w licytacji jest zawarciem umowy. Na wszelki wypadek wyślij mu mailem oświadczenie o odstąpieniu od umowy.
No i tak właśnie zrobię coby spać spokojnie 🙂 Dzięki za pomoc!
To po co licytować jak nie ma się zamiaru kupić? Powinni zawieszać konto z automatu
Dla czego blokować konto
KKilka dni temu wygrałem licytacje
Pisałem do sprzedającego esemesy, na mesengerze, na allegro podczas licytacji, dzwoniłem z 20 razy pod podany nr w ogłoszeniu, czy tak zachowuje się sprzedający..!! Komu tu powinni konto zablokowac
To my wygrywając aukcje ryzykujemy najwięcej..
Zastanów się co piszesz bo to działa w obie strony, szczególnie jak ktoś już wtopił 1100 zł i został oszukany..
Oczywiście.. 0..odpowoedzi ani reakcji od sprzedającego, zapomniałem dopisać aby była jasnosc