Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam wystawiłam tel na aukcji Klient klikną kup teraz a potem zadaje pytanie czy wyświetlacz ma różowy ekran wypalony odpisałam że nie wiem oco chodzi nie znam sie na tym potem chciał abym zrobiła zdięcie ekranu białego tła wyciągając tel z pudełka wyleciał mi na kafelki podłogowe i przestał działać prubowałam do ładowarki podłączać i reanimować ale klient potem zapłacił to ja zaraz zwróciłam pieniadze klikając zwróć i teraz mnie straszy sądami itd.Jeżeli mi wyskakuje taka opcja to skorzystałam zaznaczając że brak towaru.Co mam robić?
@velvet783 Nie przejmuj się tym, tak może iść do sądu ale jak zwróciłaś mu środki to niczego nie wskóra. Sprzedający nie ma opcji anulowania zakupu - zwraca środki tak jak zrobiłaś.
Też tak mu odpisałam że ma takie prawo i ma sie cieszyć że byłam uczciwa wobec niego i nie wysłałam telefonu i napisałam że nie mam obowiązku odpisywać na pytania wszystko było opisane na aukcji i wystawione zdięcia że tel działa i jeżeli nie odpisywałam to po co kupował zaczął mi straszyć a jakimś ustawie Allegro itd.Napisałam że wyświetliło mi się Wypłać lub zwróć więc z wróciłam i nie rozumiem czego się jeszcze rzuca? Dzięki za odpowiedz
@velvet783 Nie ma żaden ustawy Allegro, zwróciłaś i Allegro nic z tym nie może zrobić, pozostaje mu sąd i tu moim zdaniem niczego nie ugra.
Z takim podejściem do klientów to już lepiej nic nie wystawiaj.
Brakuje jeszcze tekstu, że cham się uprze i mu daj, skąd weznę jak nie mam 🙂
zgadza się chyba złość go ogarnęła i chciał się odgryść strasząc nie mając pojęcia co piszezaczekam co na to Allegro bo podobno mnie zgłosił dam znać jak by co... Pozdrawiam
@velvet783 Możesz mu spokojnie napisać > "nie strasz, nie strasz bo się zes... nuu zbudzisz"