Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedałam 3 markowe patelnie człowiekowi, który kontaktował się ze mną telefonicznie. Wiedział co chce, wynegocjował niższą cenę. Teraz, po 1,5 miesiąca zgłasza reklamację, twierdzi, że cebulka mu się przykleja do patelni. Założył dyskusję. Co ja mam zrobić z tym fantem? patelnie były w stanie idealnym, wszystkie trzy z markowych firm. Raptem na żadnej nie da się usmażyć cebulki! proszę o pomoc
@wiechu_1810 napisz mu , że cebuli się nie smaży tylko dusi /zdrowsza / , no i Masz podstawę do odrzucenia reklamacji .
1. za mało tłuszczu
2 zbyt wilgotna cebula
3 . za niska temperatura ,zbyt wysoka spali
@wiechu_1810 napisz mu, że w Ikea jest promocja😉
a tak poważnie, to napisz mu żeby odesłał na reklamację i sam sprawdzisz , czy się przypala, jeśli nie, to odrzucasz reklamację
@wiechu_1810 No cóż, jak ktoś nie potrafi to niech się za to nie bierze.Ja akurat często w kuchni działam i nawet na kilkuletniej patelni potrafię cebulę udusić bez przypalenia.Przypalenia owszem zdarzały się, ale to jak musiałem w międzyczasie zamówienie z Allegro obsłużyć 🤣
Haha. Ja przez 15 lat małżeństwa zajeździłam z 8 najróżniejszych patelni. Co którą popróbuję to wracam do starych żeliwnych po teściowych. Tego nic nie rusza. Były teflony, marmurkowe, kamionkowe, jakieś tam inne nieprzywierajace. Czy droga czy tania i tak szybko zgon. Wszystko góra pół roku wytrzymuje przy talentach mojej rodzinki. 2 nastolatków i facet z wielkimi talentami dzielnie pomagają xD
A cebulka mu się przypala, bo albo ją przyjarał albo zdarł powłokę szorując...
Odpisz reklamacja odrzucona z powodu braku uzdolnień manualnych kupującego do procesu smażenia cebuli prawdopodobieństwo na to że spali cevulę na 3 kolejnych patelniach jest równe wygranej w totka
@az1rael raczej kulinarnych
@mdrogeria nie no reklamował tylko smażenie cebuli nie smażenie wszystkiego
@az1rael Raczej prawdopodobieństwo że spali cebulę na 3 kolejnych patelniach jest =100%, bo wygrana w totolotka nie jest aż tak pewna 😁
@ART_FOTO oj tam ale ja nie pisałem o 6 wygrywa się już coś od 3