Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć mam taką sprawe sprzedałem konto w grze przez kup teraz, pokazuje mi że mam do opłacenia prowizję ale żadnych środków ani historii wpłat na koncie brak co moge zrobić?
@Client:135711236 zaloguj się na właściwe konto 😎
Chyba, że dzisiaj założyłeś konto Client:135711236 i dzisiaj sprzedałeś.
Handel na allegro to też dobry temat na stworzenie gry . Poczekaj jeśli była faktycznie sprzedaż to środki powinny być na Twoim koncie niebawem.
a co jesli zostalo kupione przez platnosc przy odbiorze, w szczegolach napisane jest ze transakcja natychmiastowa dokonana przez epay, dostal wszystko do konta a ja dalej nie mam kasy? mimo ze od kupna minely 4 godziny, konto zalozone od 8 lat 🙂
@Client:135711236 na koncie, z którego piszesz nie ma żadnej sprzedaży oraz nie ma uzupełnionych danych na koncie.
Napisz proszę tutaj, będąc zalogowanym do konta, którego dotyczy sytuacja. Jeśli masz problem z zalogowaniem się do konta, to proszę skontaktuj się z nami przez ten formularz.
@Client:135711236 zgodnie z tym co piszesz pieniądze powinny być z ręki do ręki podczas przekazywania przedmiotu I pieniędzy nie będziesz mieć na koncie allegro
A przypadkiem ta wiadomość o sprzedaży nie została spreparowaną. Gdzie ja dostałeś?