Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie widać moich produktów wystawionych do sprzedaży i to od dłuższego czasu bo dawno pisałam już o tym na forum po przejściu z ceneo na allegro ale teraz nawet na allegro po wybraniu "używane" nie widać mojej książki jak np
Wierni Duchowi. Dary Ducha Świętego. Andrzej Zwoliński - to jak mogę coś sprzedać?
@klown9 bo od dawna nie wyświetlają się oferty z Lokalnie na Allegro 😞
Jeśli były wystawione na allegrolokalnie.pl i są promowane, to wyświetlą się na szarym końcu na allegro.pl. Jeśli nie są promowane, to ich nie widać na allegro.pl, ale zawsze widać na allegrolokalnie.pl...
Ogólnie doooooopa, wiadomo...
To smutna wiadomość ale dzięki wielkie za informację, przynajmniej teraz mam świadomość, że za "ruski" rok nie uda mi się niczego sprzedać a tak dobrze szło jeszcze jakiś czas temu. 🙂
Mam to samo. Kiedyś to był bardzo fajny serwis AUKCYJNY!. Dzisiaj wszyscy narzekają, firmy wyją, prywatni wyją, wszystko nie tak. Aż kuuuuupa boli...
@zibicool2 no... nie dość, że ubili Lokalnie, to jeszcze podnieśli kilkukrotnie promocyjne ceny wyróżnień. Ludzie odpowiedzialni za te zmiany chyba u Trumpa lekcje biorą w temacie "jak to schrzanić".