anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

stały problem ostatnio nie widać moich ofert

klown9
#8 Zapaleniec#

Nie widać moich produktów wystawionych do sprzedaży i to od dłuższego czasu bo dawno pisałam już o tym na forum po przejściu z ceneo na allegro ale teraz nawet na allegro po wybraniu "używane" nie widać mojej książki jak np
Wierni Duchowi. Dary Ducha Świętego. Andrzej Zwoliński - to jak mogę coś sprzedać?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

kostas11
#21 Demiurg#

@klown9 bo od dawna nie wyświetlają się oferty z Lokalnie na Allegro 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

zibicool2
#9 Pomysłodawca#

Jeśli były wystawione na allegrolokalnie.pl i są promowane, to wyświetlą się na szarym końcu na allegro.pl. Jeśli nie są promowane, to ich nie widać na allegro.pl, ale zawsze widać na allegrolokalnie.pl...

Ogólnie doooooopa, wiadomo...

oznacz moderatorów

klown9
#8 Zapaleniec#

To smutna wiadomość ale dzięki wielkie za informację, przynajmniej teraz mam świadomość, że za "ruski" rok nie uda mi się niczego sprzedać a tak dobrze szło jeszcze jakiś czas temu. 🙂

oznacz moderatorów

zibicool2
#9 Pomysłodawca#

Mam to samo. Kiedyś to był bardzo fajny serwis AUKCYJNY!. Dzisiaj wszyscy narzekają, firmy wyją, prywatni wyją, wszystko nie tak. Aż kuuuuupa boli...

oznacz moderatorów

Crow_Empire
#14 Krzewiciel#

@zibicool2  no... nie dość, że ubili Lokalnie, to jeszcze podnieśli kilkukrotnie promocyjne ceny wyróżnień. Ludzie odpowiedzialni za te zmiany chyba u Trumpa lekcje biorą w temacie "jak to schrzanić".

oznacz moderatorów