Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przesyłka a systemie allegro smart lokalnie, etykieta wydrukowana, paczka w paczkomacie. Niby wszystko ok. Ale status w allegro "oczekuje na nadanie" już prawie dobę. Klientka nie otrzymała oczywiście powiadomienia o nadanej przesyłce, i co w takim przypadku?
@siluchm a Ty otrzymałeś potwierdzenie nadania ?
Nic nie otrzymałem, ale przed chwilą zmienił się status na w "drodze" czyli wygląda że jest ok. Tylko czemu po prawie dobie.
to był paczkomat Inpost czy automat ONE ?
Inpost
@siluchm no to jesteś urodzony pod szczęśliwą gwiazdą , kurier był pierwszą osobą jaka otworzyła skrytkę po Twoim nadaniu , są to marginalne przypadki , ale się zdarzają ,trzeba w takim przypadku niezwłocznie poinformować przewoźnika .
Czyli co, system nie zarejestrował przesyłki mimo że drzwiczki paczkomatu otworzył po zeskanowaniu etykiety?
@siluchm tak... po każdym nadaniu trzeba trzeba sprawdzić i jeśli trzeba -- interweniować .
Trochę to straszne 😉
Dziękuję za wyjaśnienia.
@siluchm spokojnie , jak pisałem to margines , ale trzeba uważać . Jeszcze nasunęło mi się jedno pytanie , nadanie było z etykietą czy bez ?
Z etykietą po zeskanowaniu której otworzyła się skrytka, dlatego nie rozumiem czemu system tego nie zarejestrował.