anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sugestia pomysł na ułatwienie , administratorom własnych ogłoszenia na ich szybka edycje....

jarmoca
#7 Wielbiciel

Mam taką zagwozdkę, jako właściciel ogłoszeń czyli admin powinien , mieć wejście do edycji swojego danego ogłoszenia w każdym kontakcie z potencjalnym klientem , np gdy klient chce negocjować, to ja żeby wejść do zmiany ogłoszenia a mam ich dużo wystawionych , muszę przeszukiwać swoje ogłoszenia by znaleźć tę o które chodzi, żeby np zmienić cenę... , a jak by było wejście admina do ogłoszenia np z pozycji czatu z klientem to by przyspieszyło  edycje ogłoszenia, chyba że z pozycji smartfona tego nie ma a z pozycji komputera jest, choć tego nie zauważyłem , chyba że jest jakieś inne szybsze dotarcie do danego ogłoszenia o którym nie wiem... , taka myśl się nasunęła,bo już miałem kilka takich sytuacji , że ktoś proponował niższa cenę ,ja się godząc , musiałem szukać wejścia w te wybrane przez klienta ogłoszenie, wchodząc w zakładkę moja sprzedaż i szukając tego wybranego ogłoszenia, a jak bym miał wejście z pozycji czatu z klientem do edycji ogłoszenia trwało by to raptem chwilę...

mam sytuację że klient chce kupić coś taniej, pisze i proponuje , i chcąc zmienić cenę musze w swoich ogłoszeniach znaleźć gdzie ono jest , wtedy wybrać i edytować , czasu sporo zajmuje , jakby było wejście admina ogłoszenia z pozycji czatu rozwiązało by to ten problem...

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@jarmoca  ale po co powielasz watki🤔

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@jarmoca tak jak w poprzednim wątku sugeruję zgłoszenie swojego pomysłu tutaj 🙂 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Coś kręcisz...

Masz np. taką wiadomość: Piotr proponuje cenę: 50zł....

Klikasz na czacie zmień cenę i zmieniasz. Nie widzę problemu...

Screenshot_32.png

jarmoca
#7 Wielbiciel

A jak ofertę mam wystawiona bez negocjacji , to jak zmieniam cenę ?jak klient zaproponuje swoją? A często tak się dzieje,  nawet dziś miałem taką propozycję, i wyszedłem z menu czat, wszedłem w zakładkę moja sprzedaż i szukałem ogłoszenia o które chodziło z ponad ośmiuset wystawionych....

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

A to wtedy otwierasz główne Allegro. Wyszukujesz siebie jako sprzedawcę, potem wśród swoich przedmiotów wyszukujesz ten konkretny. Powinna wyskoczyć oferta z lokalnego, klikasz ją, przenosi Cię do lokalnego i zmieniasz...

Screenshot_33.png

jarmoca
#7 Wielbiciel

Hmm, to jest z pozycji laptopa, a ja nie pamiętam kiedy laptopa otwierałem , wszystko załatwiam przez smartfon....

oznacz moderatorów

jarmoca
#7 Wielbiciel

Nawet w laptopie trzeba szukać ogłoszenia , bo nie ma przejścia z czatu żeby to szybko zrobić, także nie jest to żadne rozwiązanie...., najprościej nic nie robić/ sugerować i pozostać na tym co jest , albo można ułatwić i coś zmienić , wybór należy do techników allegro czy dostrzegą w tym jakieś rozwiązanie i czy zechce się im nad tym pochylić, czy też nie...

oznacz moderatorów

jarmoca
#7 Wielbiciel

Za dużo czynności, klikasz tu klikasz tam , tu się otwiera, tam się przenosi... Its ,ułatwiajmy, a nie komplikujmy 😉

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Alez ja to doskonale rozumiem. I wielokrotnie były już pomysły na ułatwienie wyszukiwania własnych ofert. Do tej pory portal ma to gdzieś. 

Więc ułatwiam Ci jak mogę i mówie jak możesz to zrobić łatwiej niż przeglądajac na lokalnym kilkadziesiat stron własnych ofert. 

Chcesz podyskutować to pisz do Allegro. Ja już dawno próbowałam i szkoda mi znowu na to czasu... Zwłaszcza, że na głównym o wiele bardziej uciążliwe rzeczy są kompletnie ...