Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Tytuły aukcji w zakładce Zamówienia w obcych językach hiszpański, francuski, angielski. Jak się najedzie na link to aukcja otwiera się już w prawidłowy sposób
@Franka58 Wszystkie istotne treści oferty muszą być podane w języku polskim, tak stanowi regulamin.
Tak masz rację a tu od kilku dni w zakładce zamówienia wszystkie oferty mają tytuły po angielsku co wielu osobą bardzo utrudnia pracę.
I tu nie chodzi o znajomość obcych języków, bo akurat ja znam biegle kilka, ale po polsku kojarzę kilka razy szybciej niż w obcym i tracę na to czas. Ratuje mnie że mam własny system numerów magazynowych ale to nie zmienia faktu że i tak tracę czas.
Należy czytać ze zrozumieniem. To nie ja wystawiam w obcym języku- to Allegro zamienia tytuł.
@Franka58 Czy mogę Cię prosić o przesłanie zrzutu ekranu?
@Franka58 dziękuję za Twoje zgłoszenie i za przesłanie zrzutu! Jesteśmy świadomi tego problemu i pracujemy nad jego rozwiązaniem. Dam znać, gdy tylko otrzymam potwierdzenie, że został naprawiony!
@Franka58 cześć! Zgodnie z obietnicą wracam 🙂 Problem nie powinien już występować. daj proszę znać, czy potwierdzasz, że tytuły ofert są już po polsku?
Dzień dobry!
Zamówienia zrobione z aukcji KupTeraz - tytuły po polsku. Licytacje te z wczoraj po angielsku. Nie wiem jak dzisiaj bo mi się dzisiaj licytacje nie kończyły. Wszystkie te poprzednie nadal sa po angielsku i jak drukowałam listę zamówieniowa to na wydrukach tytuły były po angielsku
Elżbieta
@Franka58, ten błąd nie powinien już występować. Przepraszam Cię za utrudnienia.