Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam . Około 3 miesiace temu zakupiłem na allegro lokalnie monete 2 zł Zygmunt August w dziale -kopie i reprodukcje- była na prezent ,jak sie okazało nietrafiony. Ja nie kolekcjonuje monet . Tydzien temu wiec ja wystawiłem w licytacji w takim samym dziale-kopie i reprodukcje- . Zaczal do mnie wypisywac uzytkownik tondi79 sugerujac mi oszustwo ,tudziez kradziez,bo jak przypuszczam nie mógl jej wylicytowac ,lub poprostu zal mu bylo wydac pieniadze, wiec zgłosił mnie do Allegro , a Oni usuneli moja oferte wczoraj . Licytacja stanełła na 200zł -Dzisiaj zgłosiłem reklamacje odnosnie usuniecia mojej oferty ,a od uzytkownika tego bede roscił rekompensate za szkody moralne i finansowe z tytulu pomówienia na gruncie cywilno-prawnym ,ale pragne uprzedzic Wszystkich ,iz gdyby pisal do Was ten uzytkownik i cos Wam zablokuja ,to mozecie byc pewni ,ze gosciu sie nudzi. On sam sprzedaje kopie monet i przedmioty podejrzanego pochodzenia i naruszajace zasady ,przynajmniej moralne(zdjecie prywatne kobiety z dowodu osobistego od 1zł. licytacja ,ale donosi na innych . Moze chce niwelowac konkurencje ,a moze to taki typ człowieka (tu nie chce sie wyrazac:) ) Czekam na odpowiedz z allegro odnosnie monety ,która sami sprzedali ,a potem nie pozwalaja sprzedac tej samej ,jakoby naruszała zasady:) Pozdrawiam sprzedajacych na pohybel wszystkim zazdrosnym nieudacznikom:)
@mobyyy Cześć. Przykro mi, że masz nieprzyjemne doświadczenie sprzedażowe. Dobrze, że zgłosiłeś reklamację, zostanie rozpatrzona przez odpowiedni zespół.