anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

w jaki sposób dodać rabat 5% lub 10% na produkty wystawione

stylovewloczki
#1 Nowicjusz#

allegro pisze przed moimi produktami że pokaże obnizenie ceny przy cenie obecnej ale nie widzę gdzie zaznaczyć rabat np 5% żeby to zadziałało

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

gdvorek
Moderator
Moderator

@stylovewloczki aby dodać rabat 5% lub 10% na swoje produkty, proszę postępować według poniższych kroków:

1. Przejść do zakładki "Moje oferty".
  2. Wybrać produkt, do którego chcesz dodać rabat.
  3. W edytorze oferty znaleźć sekcję dotyczącą cen.
  4. Wprowadzić nową cenę, uwzględniając rabat, lub skorzystać z opcji dodania promocji.
  5. Zatwierdzić zmiany.

Po zapisaniu zmian, rabat powinien być widoczny przy ofercie. Dodatkowo, warto zwrócić uwagę na program AlleObniżka, który pozwala na obniżenie cen wybranych produktów, co może być dla Ciebie korzystane.

Więcej o rabatach znajdziesz tu.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

KDM100pl
#10 Popularyzator#

Jeszcze ja się dopytam gdzie dokładnie znajduje się sekcja dotycząca cen, by cena przed obniżką i po obniżce widoczna była. Bo po zmianie cenowej i procentowej w ofertach w panelu sprzedawcy  - na portalu nie widzę jakiejkolwiek oznaczenia rabatowej obniżki 🤔

Zrzut ekranu 2025-04-15 104808.png

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@KDM100pl sekcja dotycząca cen znajduje się w zakładce Wskazówki sprzedażowe w panelu Moja sprzedaż.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

KDM100pl
#10 Popularyzator#

Hmm, w zakładce Moja sprzedaż nie widzę wskazówek sprzedażowych i nie wiem jak do nich przejść, zielona żarówka jest nieaktywna ... 🙄

Zrzut ekranu 2025-04-15 112949.png

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@KDM100pl powyżej wysłałem artykuł pomocy w którym znajdziesz informacje o rabatach, cenach. Podaje ponowniet tu.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów