anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Weryfikacja konta PayU oraz kontakt z Allegro

majkel1112
#1 Nowicjusz#

Sprzedałem jedną rzecz na allegro w zeszłym tygodniu. Zweryfikowałem konto bankowe, dostałem przelew zwrotny, zadałem pytanie już w zeszły piątek tj. 17.02.2025. Próbowałem się kontaktować z Allegro przez każdą możliwą opcję. Zamawiałem rozmowy, nikt do mnie nie dzwonił, jednak według nich, próbowali się ze mną skontakować. Przesłałem także dokumenty, jednak moje konto dalej stoi w miejscu jakim stoi z zerowym kontakem po stronie allegro. Rozmowę można zamówić tylko raz dziennie. Na maila odpowiada tylko bot, po czym nikt z tobą się nie kontaktuje, rozmowy na Facebooku czy Whatsupp można wyrzucić do kosza bo nie działają. Proszę o weryfikacje mojego konta oraz go odblokowanie, bo wygląda to tak jakby im się w ogole nie śpieszyło. Skoro zrobiłem przelew z przelewy24, dostałem złotówkę z powrotem, wysłałem dokumenty to ile można sprawdzać to skoro wszystko się zgadza ? Pozdrawiam

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

LEW433
#21 Demiurg#

PayU 3dni, Przelewy 24 5dni jak wszystko się zgadza, ale jak masz kasę i później robisz weryfikację to w  większości trwa dłużej- dziwne! ale dane konta Allegro i konta bankowego muszą być takie same.

oznacz moderatorów