Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
od ponad 7 lat jestem na allegro. Początkowo tam sprzedawałem, później już tylko kupowałem przez ostatnie 5 lat. Ostatnio postanowiłem sprzedać telefon wszystko ok, przelew trafil na konto allegro, chcę wypłacić i musiałem ponownie zweryfikować konto. Zrobiłem przelew, czekam 3 dzień i dalej w trakcie weryfikacji .... o co to chodzi ... Sensownej odpowiedźi nie mogę otrzymać, na forach chaos i różne zdania, a ja potrzebuje wypłacić środki.... Ile trwa werfyikacja w takich przypadkach? I dlaczego tak długo, konto allegro zgadza się z kontem bankowym.... a werfikacja ciąglę trwa ...
Z góry dziękuje, pozdrawiam Kamil
@Lyo1993 czekamy na informacje od operatora płatności, więc wypłaty są jeszcze w trakcie weryfikacji, bardzo proszę nie wykonuj kolejnych przelewów weryfikacyjnych, ponieważ widzę, jedynie informacje o dzisiejszym przelewie. Weryfikacja w przypadku operatora PayU może zająć do trzech dni roboczych.
Nie wykonywałem żadnego przelewu w dniu dzisiejszym .... Przelew został wykonany w niedzielę i od tamtej pory czekam
Do 3dni trwa.
@Lyo1993 dziekuję za informację! Wypłaty są już aktywne, ponieważ wybrałeś opcję wypłat na żądanie, możesz ją zlecić w tej zakładce.